Perşembe, Mayıs 2, 2024

HP, Yeni EliteOne 800 G8 All-in-One Bilgisayarını Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

HP bugün, hibrit çalışma müşterilerini hedefleyen yeni EliteOne 800 G8 All-in-One bilgisayarını (AiO) duyurdu. Yeni EliteOne 800 G8 AiO, iki farklı ekran boyutlarında satın almaya mevcuttur: 23,8 inç veya 27 inç. Bu bilgisayar, 11. Nesil Intel Core işlemciden güç alıyor ve entegre bir açılıp-kapanabilen kameraya ev sahipliği yapıyor. HP, bu kamerayı toplantılara daha uygun hale getirmek için birkaç yeni özellik ekledi.

HP EliteOne 800 G8 All-in-One kamerasının öne çıkan özellikleri:

  • Net görün ve en iyi haliyle görün: Sanal bir dünyada kişisel bağlantı kurmak, göz temasıyla başlar. İsteğe bağlı çift taraflı 5MP kamera, kullanıcıların net bir şekilde çevrim içi konferanslarda görülmesini sağlıyor
  • Net ve en iyi şekilde duyun: Üstün ses özellikleriyle olası arka plan seslerini en aza indirin. Yapay Zeka (AI) tabanlı gürültü azaltma teknolojisi, yalnızca giden gürültüyü değil, aynı zamanda gelen gürültüyü de filtrelemeyi başarıyor. Bu, bu gelişmiş deneyime sahip ilk HP bilgisayar ve 350 milyondan fazla ses ve gürültü türünü filtreleyebiliyor. HP Dinamik Ses Seviyelendirme, mikrofona yakın veya uzakta, tutarlı ses seviyesini korumak için ses düzeyini otomatik olarak ayarlıyor. HP Ses Kalibrasyonu, sürükleyici bir ses deneyimi için sesi ayarlar ve HP Dinamik Ses, arka plan gürültüsünü bastırırken sesi konuşmaya, müziğe ve filmlere ayarlamak için yapay zeka tabanlı teknolojiyi kullanır.
  • Çalışın ve ellerinden gelenin en iyisini yapın: Kullanıcılar, ortak alanlarda çalışma şeklini optimize edebilir. HP Run Quiet Design, fanların ince ayarını yaparak sistemlerin sessiz ve soğuk çalışmasını sağlayarak kullanıcıların ve etrafındakilerin dikkatini dağıtmasını en aza indirir. HP Modern Bekleme, bilgisayar uykudayken ve bir ağa bağlıyken e-postaları indirerek, ağ olaylarını alarak ve diğer önemli güncellemeleri yaparak çalışmaya hazır bir deneyim sunar. Ek olarak, HP Durum Farkındalığı, kullanıcılar uzaklaştığında bilgisayarı kilitleyerek ve geri döndüklerinde bilgisayarı uyandırarak verilerin güvenliğini sağlamaya yardımcı olur.
  • Yetkili bir BT ekibi tarafından desteklendiğinizi hissedin: BT (Bilişim Teknolojileri) ekipleri, bilgisayar filolarını devreye alma, koruma ve yönetme yöntemlerini basitleştirecek çözümlerle etkinleştirilir. HP Yönetilebilirlik Entegrasyon Kiti, bilgisayarların kurulumu için gereken süreyi kısaltmaya yardımcı olur ve BT’nin, dağıtıldıktan sonra cihazları daha iyi yönetmesine olanak tanır. HP Patch Assistant, son kullanıcı bağımlılığı olmaksızın BT tarafından belirlenen bir programa göre yazılım güncellemelerinin otomasyonunu sağlar.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler