Salı, Nisan 30, 2024

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Oynanış Fragman Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

CI Games, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 için oyuna genel bir bakış sunan yeni bir oyun fragmanı yayınladı.

Oyunun sandbox tarzı haritaları, silah ve ekipman özelleştirmeleri ve 1000 metreyi aşan uzak mesafeli atışlar gösteriliyor.

5etWFwvRQJKNEcaDM7og3h

Fragmanda, oyundaki bazı haritalara, özelleştirilebilir silahlara, aşırı menzilli keskin nişancılığa, çevresel öldürmelere ve Falcon drone ve taşınabilir taret dahil olmak üzere oyunculara sunulan çeşitli cihazlara bir göz atıyoruz. Daha gizli bir yaklaşım, işi bitirmek için sessizce alt etme, bıçak fırlatma, taktik yay ve daha fazlasını kullanabilen oyuncularla da gösterilmiştir.

Serinin yaklaşan girişi Orta Doğu’nun kanunsuz bir bölgesi olan Kumar’da geçiyor ve oyuncuları sözleşmeli keskin nişancı suikastçısı Raven’ın kontrolüne veriyor. Oyuncular, Başkan Bibi Rashida ve eşi Omar Al-Bakr tarafından kurulan diktatörlüğü, beş sandbox haritasındaki sözleşmeleri tamamlayarak yıkmaya çalışmalıdır.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2‘nin 4 Haziran’da Xbox Series X / S, PlayStation 4, Xbox One ve PC’de gelmesi planlanıyor. Oyun, PlayStation 5 için de geliştirme aşamasında, ancak geçenlerde bir erteleme sebebi ile bu yılın sonlarına doğru çıkış yapacak.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 hakkında detaylı bilgi ve Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler