Salı, Nisan 30, 2024

PUBG Battlegrounds Ücretsiz mi Olacak? Peki Ne Zaman?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Efsaneleşen oyunları kolay kolay unutmak mümkün değil. Hele ki bu oyun online tabanlıysa ve rekabet durumu söz konusuysa o zaman yıllar geçse de oyun gündemden düşmüyor. İşte PUBG Battlegrounds böyle oyunlardan birisi. 2017 yılında satışa sunulan oyun, yıllardır gündemde ama bu kez farklı bir haberimiz var. Öyle ki bu kez PUBG Battlegrounds ücretsiz müjdesiyle gündeme taşınıyor.

Aradan geçen yıllar sonrasında artık oyunu herkesin oynaması mümkün olacak. Peki yapım ne zaman ücretsiz olacak? Ücretsiz olduğu zaman, oyunu satın alanlara ne olacak?

Ne Zaman PUBG Battlegrounds Ücretsiz Oluyor?

The Game Awards 2021 etkinliği kapsamında yapılan açıklama sonrasında oyunun herkes için ücretsiz olarak sunulacağı açıklandı. Yapımın tüm platformlarda ücretsiz olacağı tarih ise 12 Ocak 2022 olarak açıklandı.

Bu tarihten sonra artık yapıma ücretsiz erişebileceğiz ve artık yeni etkinliklere katılacağız.

PUBG Battlegrounds ücretsiz

PUBG Battlegrounds Ücretsiz Olduktan Sonra, Oyunu Satın Alanlara Ne Olacak?

Benzer bir durum CS:GO için de yaşandı. Oyun ücretsiz oldu. Peki ya para verip oyunu satın alanlar? Tabii ki firma o kullanıcıları da unutmuyor. Sonuçta PUBG oyununun bu günlere gelmesini sağlayan ve firmanın bu kadar büyümesini sağlayan, para verip oyunu satın alan kullanıcılar.

Kaçırmayın: Amazon Prime, Harika 9 Oyunu Ücretsiz Sundu

İşte bu kullanıcılar için de bir ayrıcalık sunulacak. Oyun ücretsiz olduktan sonra Battlegrounds Plus paketinin satıldığını göreceğiz.

Plus paketinin içerisinde;

  • Dereceli oyun modu
  • Madalya ve ek kariyer bölümleri
  • Özel olarak seçilebilecek maç modları
  • Özel olarak sunulacak kozmetik eşyalar olacak.

Oyunu 12 Ocak 2022 tarihine kadar satın almış olan herkes için paket ücretsiz olarak verilecek. Ayrıca bir de özel harita paketi sunulacak. Ek olarak bazı kozmetik hediyeler eşyalar ve daha fazlasının da sunulduğunu göreceğiz.

Eğer oyunu satın almamışsanız ama yine de bu pakete ulaşmak istiyorsanız, o zaman ise 12.99 dolar gibi bir ücret ödemeniz gerekecek. Şu an bu paketin Türkiye fiyatı ne kadar olur emin değilim. Açıklamaları görmek lazım. Oyuncuların illa ki bu paketi alacak diye bir şartı olmadığını da ekleyelim.

PUBG Battlegrounds ücretsiz

Peki Hile Kullananların Sayısı Artar mı?

Sonuç olarak oyun ücretsiz olacağı için ilgi artacaktır. Ücretsiz olduğu ilk zamanlar oyuncu sayısının da ciddi oranda artmasını bekliyoruz. Bu durumda mutlaka hile kullananların sayısı da artacaktır. Yapım bu konuda farklı önlemler alacak mı onu bekleyip göreceğiz.

Zaten belli başlı hile korumaları var ama belki yeni önlemlerin de geldiğini görürüz. Daha önce CS:GO yapımında elde ettiğimiz deneyimi şimdi de PUBG Battlegrounds ücretsiz oyunun da deneyeceğiz. Merakla beklediğimiz çok fazla detay var.

Özet Bilgiler

  • Oyun 12 Ocak 2022 tarihinde ücretsiz oluyor
  • Oyunu şimdiden alanlar ve almış olanlara ek ayrıcalıklar sunuluyor
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler