Salı, Nisan 30, 2024

Bazı iPhone Modelleri WhatsApp’a Veda Edebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni gelen güncellemelerle beraber WhatsApp ciddi anlamda dikkat çeken yeni özelliklere kavuştu. Uygulama en son ifadeleri kullanıma sunmuş, gruplar için bazı yenilikleri açıklamış ve topluluklar duyurusunu gerçekleştirmişti.

Fakat yapılan tüm bu duyuruların ardından kötü bir haber geldi. Doğru tahminleri ve yaptığı sızıntılarıyla bildiğimiz WABetaInfo, bazı iPhone modellerinde WhatsApp desteğinin kesileceğini ortaya çıkardı.

WhatsApp, iPhone 5 ve iPhone 5c Modellerinde Çalışmayabilir

Paylaşılan ekran görüntüsüne göre hala popüler olan iPhone 5 ve iPhone 5c akıllı telefonlarında WhatsApp çalışmayı durduracak.

iOS 12 güncellemesini almayan bu cihazların son güncellemelerden sonra WhatsApp desteğinin kesileceği söyleniyor.

Paylaşılan ekran görüntüsüne bakacak olursak cihazlar, 24 Ekim tarihinden itibaren uygulamayı çalıştıramayacak.

WhatsApp

Muhtemelen gelen yeni özellikler ve gelecek olan yeni özellikler eski iOS sürümleriyle uyumlu olmadığı için böyle bir karar alındığını göreceğiz.

Bundan sonra iOS cihazlardan uygulamayı kullanmak için ise en az iOS 12 işletim sisteminin istendiğini göreceğiz.

Zaten şu an uygulamanın yardım bölümlerinde de bu şekilde uyarılar olduğu biliniyor. Resmi olarak karar için duyuru ne zaman yapılır onu ise bilemiyoruz. Şimdilik sızıntının görsellerini de haberimize ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler