Salı, Nisan 30, 2024

LG G5 Kullanıcıları İçin Android 7.0 Nougat Betası Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk olarak Güney Kore üzerindeki kullanıcılara verilecek olan Android 7.0 Nougat güncellemesi, LG G5 kullanıcılarını sevindirdi. Yeni güncelleme ile birlikte beta test aşamasına katılmak isteyen kullanıcılar Android 7.0‘ı test etme şansı bulacak.

LG G5’e Android 7.0 Nougat Geliyor

Dünyanın ilk modüler akıllı telefonu olarak geçen ve geçtiğimiz sene İstanbul’da düzenlenen güzel bir etkinlikte karşılaştığımız LG G5 akıllı telefonu ilk Android güncellemesini almaya hazırlanıyor. İlk olarak Güney Kore üzerindeki kullanıcılara beta olarak verilecek olan bu güncellemede hataların olabileceği ve bu hataların kısa süre içerisinde giderilip, tüm dünya genelindeki LG G5 kullanıcılarına servis edileceği bildirildi.

LG ekibi ilk etapta 2 bin kişi alarak LG G5‘in Android 7.0 betasını test edecek ve deneyimlerini paylaşacak. LG‘nin bu kişileri neye göre seçeceği konusunda henüz bir bilgilendirme bulunmuyor. Ancak her önüne geleni de almayacağı kesin. Çünkü beta güncellemesi cihaza verildikten sonra tüm detayları incik cıncık edecek kişiler olmazsa, bu güncellemeye beta demenin de bir anlamı kalmıyor.

lg_g5_akilli_telefon
LG Hata Yapmak İstemiyor

Google’ın popüler işletim sistemi akıllı telefon üreticileri için beta olarak yüklenip, müşterilere test edilmesi için sunulsa da, geçtiğimiz iki sene öncesinde bu beta aşamalarına değil katılmak, güncellemeyi görmek bile çok zordu. Ancak artık kullanıcıların deneyimleri ön planda tutulduğu için ve LG hata yapmamak istediği için kullanıcı deneyimlerine son derece önem veriyorlar. Bu yüzden kararlı bir Android 7.0 Nougat güncellemesini servis etmeye hazırlanıyorlar.

Eylül ayının sonlarına doğru LG G5 için 7.0 güncellemesini göreceğiz. Ancak bu güncellemeyi alacak ilk telefon ise LG V20 olacak. O yüzden LG’nin V20’deki deneyimlerini G5’e uyarlayacağı kesin.

LG G5 Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler