Salı, Nisan 30, 2024

Huawei KunLun Adında Dünyanın En Yüksek Performanslı Sunucusunu Geliştirdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli teknoloji firması Huawei yeni geliştirmiş olduğu KunLun isimli sunucusu çok iddialı bir şekilde tanıtıldı. Dünyanın en yüksek performanslı sunucusu olduğu belirtilen KunLun, teknik özellikleri ve teknoloji alt yapısı ile ön plana çıkıyor.

Huawei KunLun Sunucusu Neler Sunuyor ?

İsmini siz de bizim gibi ilk etapta garipsediniz mi ? Huawei yeni sunucusuna neden KunLun adını verdiğini açıklamadığı gibi, kurumsal iş çözümleri için yeni teknolojilerini Ankara’da tanıttı. Siber güvenlik, yüksek performans ve hıza önem veren kuruluşlar için bir araya gelinen Huawei Kurumsal İş Çözümleri için Ülke Müdürü Serdar Yokuş artan veri grafiği ve gereksinim duyulan hızın önemine değindi.

Huawei‘nin Sunucu Başkan Yardımcısı Cody Wang , Türkiye’nin Huawei için önemli ve öncelikli bir ülke olduğunu, KunLun‘un Almanya pazarından sonra ilk defa Türkiye’de lanse edildiğinin altını çizdi. Zaten hatırlayacak olursanız Huawei Türkiye’de mağaza açmak için harekete geçerek süreyi çok uzatmadan işlemleri bir an önce tamamlamak istediğini bildirmişti.

huawei-kunlun-03
KunLun sunucusu diğer sunuculara göre kritik görev platformu olarak çok yararlı bir alternatif olacak. RAS 2.0 desteğinin yanı sıra OLTP/OLAP platformlarından yüksek performansa ulaşabiliyor. Ayrıca cihazlar Kunlun 9008, 9016 ve 9032 olarak farklı versiyonlar ile geliyor.

Dünya genelinde yaklaşık olarak 170 bin kişiyi istihdam eden Huawei firması, 76 bin kişilik Ar-Ge çalışanı ile teknolojilerini geliştirmeye devam ediyor. O yüzden Huawei gibi bir firmayı da Türkiye’de görmek açıkçası hem iş anlamında hem de kalkınma anlamında büyük avantaj sağlayacaktır.

huawei-kunlun-02
Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler