Salı, Nisan 30, 2024

Elektrikli ve 110 Kilometre Menzil Sunan Gogoro 2 Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Elektrikli motosiklet Gogoro 2 Tayvan’lı bir şirket tarafından geliştirildi. Kibar yapısı ve tatlı renklerinin yanı sıra sunmuş olduğu elektrikli yol mesafesi gerçekten kullanıcıları tatmin ediyor. Üstelik bu yeni ürün LED ışıklandırmaya da sahip.

50 KM’ye 4 Saniyede Çıkıyor

Günlük hayatta işimizi oldukça kolay görebilecek motosikletlerden birisi olan Gogoro 2, elektrikli ulaşımda gerçekten büyük bir önem taşıyacak. Bu yaz üreticisi tarafından satışa çıkacak olan bu şirin motosiklet, şimdiden batarya istasyon ağı ile de dikkat çekiyor.

Elektrikli araçları satın aldıktan sonra zaten en büyük derdimiz şarj istasyonu aramak olacak. Ya da en mantıklısı yanınızda bir batarya daha taşıyacaksınız. Şuanda Tayvan’da 354 batarya istasyonu yer aldığı gibi, marka bu sayıyı 500’e tamamlamak istiyor.

elektrikli motosiklet gogoro2 002

Motosikletin renkleri arasında beyaz, gri, mavi, sarı, kırmızı ve turuncu bulunuyor. Donanım tarafına baktığımızda ise, kendi mobil uygulaması üzerinden anlık olarak takipler yapılabiliyor. İsterseniz parmak iziniz ile açabildiğiniz Gogoro 2, biyometrik güvenlik sistemi ile de dikkat çekiyor.

LED ışıklandırmasının yanı sıra, iki kişinin çok rahat seyahat edebileceği türden geliştirilen arkadaşımız, 6.6 kilowatt ve 205 Nm Tork üretiyor. Yani 0’dan 50 km’ye 4.3 saniye gibi kısa bir sürede çıkabilmek mümkün. Zira küçük şehirlerde işe gidip gelmek için ideal diyebilirim. Ancak motorun yapısı itibari ile ben bayanlara daha çok yakıştırdım.

elektrikli motosiklet gogoro2

Öte yandan motorun maksimum yapabildiği sürat 90 kilometre ile sınırlandırılmış. Zaten bir motosiklet için bu rakam gerçekten tatmin edici. 125 cc’lik motor kategorisinde yer alan Gogoro 2‘nin tam batarya ile 110 km yol yaptığının da altını çizelim.

Tayvan’lı üretici firma şuanda Gogoro 2 ve Gogoro 2 Plus olarak iki farklı modeli yaz aylarında piyasaya sürecek. Minimum satış fiyatı ise 44 bin dolardan başlıyor. Bu para da bu motora verilir mi orası size kalmış. Şahsen ben vermezdim.

elektrikli motosiklet gogoro2 0055

elektrikli motosiklet gogoro2 003

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler