Salı, Nisan 30, 2024

Black Desert OBT Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu sefer de Black Desert OBT Tarihi ile karşınızdayım. CBT sonrasında nefeslerimizi tutup heyecanla beklediğimiz Black Desert OBT Tarihi Açıklandı. Her kafadan bir ses çıkarken tartışmalara son noktayı Black Desert yönetimi koydu ve beklenen Black Desert OBT tarihi açıklamasını gerçekleştirdi. Bu gün saat 14:00’da Black Desert Online Türkiye internet sitesinden yapılan resmi açıklamaya göre öyle uzun uzadıya beklemeyeceğiz. Sizleri heyecanlandırdığımın ve “E söyle artık ne zaman OBT?” dediğinizi duyar gibiyim. Bu sebeple sözü çok fazla uzatmadan asıl mevzumuza Black Desert OBT tarihine getiriyorum.

Black Desert OBT Tarihi Aciklandi PC Hocasi

Black Desert OBT Tarihi Ne Zaman?

Black Desert OBT kapılarını resmi olarak 6 Aralık 2017 tarihinde bizlere açıyor. Resmi açılışı 6 Aralık olsa da aldığımız paketler sayesinde oyuna erkenden başlayacağız. Biliyorsunuz ki oyunda 3 adet paket var ve Black Desert oynayabilmek için bu 3 paketten birisini almak zorundasınız. Eğer aldığınız paket Efsanevi Paket ise 7 günlük avantajla 29 Kasım 2017, Özel Paket ise 3 günlük avantajla 3 Aralık 2017 ya da ben Sınırlı Paketi almıştım diyorsanız da 1 günlük avantajınızla 5 Aralık 2017 tarihinde Black Desert OBT maceranıza başlayabileceksiniz. “Benim elimde Misafir Kartı var, ne yapacağım?” diyenlerdenseniz de oyunun resmi açılış tarihi olan 6 Aralık tarihinde 7 günlük deneyiminizi yaşayabileceksiniz. Biliyorsunuz ki Black Desert Misafir Kartları 7 günlük oyun deneyimine izin veriyor. Oyunun resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya bakmak isterseniz tam da buraya tıklayarak açıklamayı görebilirsiniz.

Oyunu ben de aldım ya da alacağım, peki nasıl bir oyun? diye düşünüyorsanız ben sizi fazla düşünmekten kurtarayım ve CBT sürecindeki gözlemlerimi aktardığım yazıma davet edeyim. Black Desert CBT Değerlendirmesi adlı yazımı okumak ve CBT süreci hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak gözlemlerimi okuyabilirsiniz.

Black Desert CBT Değerlendirmesi

Black Desert OBT başlangıcı ile beraber PC Hocası ailesi olarak orada bulunacağımızı ve kuracağımız klanın adını Facebook sayfamızdan da duyuracağımızı şimdiden belirtmiş olayım. CBT sürecinde kullanamamış olsam da OBT sürecinde rezerve ettiğim nickimle yani WalterHolk olarak 7 günlük avantaj ile 29 Kasım tarihinde oyunda olacağım. Gördüğünüzde selam vermeyi ihmal etmeyin. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler