Salı, Nisan 30, 2024

Piyasadaki Pahalı 3 Mouse Modeli ve Detayları #2!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Piyasaya hemen hemen her ay yeni bir oyuncu mouse modeli sürülüyor. Fiyatlar sürekli yukarıya doğru tırmanırken, ne yazık ki hiç bir ürünü önceki fiyatından bulamıyoruz. Durum böyleyken piyasanın en pahalı ürünlerini gözden geçirmemek olmaz diye düşündük. Biz de bu yazımızda ise serinin devamlılığını getirmek adına şuanda çeşitli e-ticaret sitelerinde satılan pahalı mouse’lardan bahsetmeye devam ediyoruz. İşte piyasadaki pahalı 3 Mouse modeli ve fiyatları..

ASUS P502 Rog Gladius II

ASUS‘un oyuncu ekipmanları ve donanımları konusunda ne kadar başarılı bir firma olduğunu anlatmaya gerek yoktur umarım. Asus, Rog Gladius’un ardından Rog Gladius II ile tam anlamıyla oyunculara hitap ediyor.

Rog Gladius II sade tasarımı ile asi bir görünüm sunarken, alt kısmına ve tekerlek kısmına eklenen RGB aydınlatmalar ile oyuncu görünümünden ödün vermiyor. Özellikle bu mouse’u Rog Gladius’tan ayıran en belirgin özellik optik sensöründe. Rog Gladius 6400 DPI’a kadar hassasiyet sunarken Rog Gladius II 12000 DPI‘a kadar hassasiyet sunuyor.

asus rog gladius 2

Yine Rog Gladius 20 milyon tıklama ömrü sunarken Rog Gladius II ise 50 milyon tıklama ömrü sunuyor ki bu süre bir oyuncu için fazlasıyla yeterli. Bu mouse’nin piyasa değeri ise 300 ila 450 TL arasında değişmekte.

Corsair Scimitar RGB MOBA/MMO

Corsair‘in geliştirdiği Scimitar RGB oyuncu mouse’u arkadaşlarınıza hava atmak için bire bir. Oyuncu görünümünü benimsemiş olan Scimitar, MOBA ve MMO oyunlarına son derece elverişli. Kişiselleştirilebilir RGB aydınlatması ile 4 farklı bölgede bağımsız bir şekilde aydınlatma sunuyor. Hemde sınırsız renkte. Ayrıca 1ms tepki süresi ile eliniz ile verdiğiniz komutun bilgisayara anında gitmesini sağlıyor.

Corsair Scimitar RGB

Tıpkı Rog Gladius II’de olduğu gibi 12000 DPI hassasiyet sunan Scimitar, her ele uyacak şekilde tasarlanmış. Yan kısmında bulunan 12 adet programlanabilir macro tuşu ile oyunlarda kolay bir şekilde yeni imkanlara ulaşabilirsiniz. Bu mouse’un piyasa fiyatı ise 340-380  TL arasında değişmekte.

LOGITECH G703 LIGHTSPEED Wireless

Logitech oyuncu ekipmanları konusunda kendini kanıtlamış bir marka. G703 modelindede oyuncular için birçok özelliği ve ergonomiyi bir araya getirmiş. Sağ ve sol kısımlara eklediği kauçuklarla tutuşu en iyi seviyeye getiren Logitech, 1ms tepkime süresi ile diğer oyunculara göre öne geçmenizi sağlıyor. Ayrıca mouse’nin alt kısmında bulunan bir metal ile mouse’unuzu 10gram ağırlaştırabilir veya hafifleştirebilirsiniz. Bu özellik sayesinde kendi kullanımınıza göre ayar yapabilirsiniz.

logitech g703

Programlanabilir RGB aydınlatması ile oyuncu görünümünü kazanan G703, 6 adet programlanabilir tuşu ile yeni özellikleri sizlere sunuyor. Ön tanımlı programı sayesinde kendinize göre ayarlar yapıp hafızaya kaydedebilirsiniz. Yine diğer modellerdeki gibi 12000 DPI hassasiyet sunan G703, kablosuz özelliği ile kolay kullanım sağlıyor. Bu mouse’nin piyasa fiyatı ise 500-550 TL arasında değişmekte.

Benim bu listedeki favori mouse modelim ASUS 9502 Rog Gladius II oldu. Gerek tasarımı, gerek RGB aydınlatması ile oyuncu görünümünü tam anlamıyla yansıtması ve özellikleri bana göre diğer mouse’larden bir tık daha önde. Sizde fikirlerinizi ve hangi mouse’u tercih edeceğinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler