Salı, Nisan 30, 2024

Rusların Yeni Psikopat Arazi Aracı Sherp Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ruslar tarafından yeni geliştirilen her türlü arazi şartlarında yol alabilen SHERP isimli araç görenlerin ağzını açık bırakıyor. Hem aracın görüntüsü hem de performansı göz doldururken, 45 km/s hız yapabiliyor.

HER TÜRLÜ ARAZİ KOŞULU İÇİN TASARLANDI

Rus geliştirici Alexei Garagashyan‘ın icadı olan SHERP isimli bu canavar, yerine göre ATV olurken yerine göre Tank, bazen de kamyon olabiliyor. Aracın lastikleri ise en ilginç görünüme sahip olan ikinci kısım. Tam 70 cm boyutunda ve her türlü engelleri aşabilmesi için tasarlanmış.

SHERP sadece karada değil suya girdiğinde de rahatlıkla yüzebiliyor ve hareket edebiliyor. 44 beygir güce sahip ve 1.5 litre depolama hacimli bu yeni canavar gücünü 4 silindirli dizel motorlardan alıyor. Rus geliştirici Alexei’nin bu aracı tasarlamak için harcamış olduğu ücret ise sadece 50 bin dolar.

sherp-rus
Diğer otomobil üreticileri 4×4 arazi araçlarını üretmeye devam ederken, askeri koşullarda rahatlıkla kullanılabileceğini düşündüğümüz SHERP‘ın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

SHERP – VİDEO

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler