Salı, Nisan 30, 2024

“Yeni” PSN Plus Abonelerine Rainbow Six: Siege Hediyesi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir çevrimiçi çok oyunculu oyun ve dijital medya ulaştırma servisi olan PlayStation Network‘ün avantajlı PSN Plus hizmetine abone olmak isteyen kullanıcılar için güzel bir haberimiz var. Sony şirketinin açıkladığına göre; ilk defa 12 aylık PSN Plus aboneliği satın alan kullanıcılar, bu abonelik ile beraber popüler FPS oyunu Rainbow Six: Siege‘e de sahip olacak.

Bedava Oyun Baldan Tatlıdır

Pek çoğunuzun bildiği gibi; PlayStation üzerinden çevrimiçi oyun oynamak istediğinizde, orijinal bir oyuna sahip olmanız yetmiyor.

Aylık veya yıllık olarak belirli süre sınırlamalarıyla sunulan PSN Plus hizmetini satın almadığınız sürece, bir oyunun multiplayer hizmetlerinden faydalanamıyorsunuz.

Öte yandan bahsi geçen PSN Plus hizmetinin sunduğu ayrıcalık, sadece çevrimiçi oyun deneyimi değil. PSN Plus abonesi olan herkese Sony şirketi, her ay birkaç oyunu bedava sunuyor. Öte yandan Plus üyelerine sunulan fiyat kampanyaları da yine PSN Plus hizmetinin albenisini yükselten ayrıcalıklar…

Rainbow Six Siegein Yeni Güncellemesi Operation Chimera Hakkında Yeni Bir Video İÇERİK PNG min

Aktif üye sayısını arttırmak istemiş olmalı ki Sony şirketi, PSN Plus hizmetine yeni abone olmak isteyen kullanıcılara bir güzellik daha yapmaya karar verdi. 

Açıklanana göre “daha önce hiç PSN Plus abonesi olmamış kullanıcılara”; 12 aylık abonelik satın aldıkları takdirde Rainbow Six: Siege oyunu hediye edilecek.

Bu yapım, şuanda Playstation Network üzerinden 60 TL karşılığında satın alınabiliyor. Söz konusu yapım 2015 yılında piyasaya sürülmüş olmasına rağmen; gerçekçi ve aksiyonu bol oyun mekanikleri, tatminkâr grafikleri ve hızlı oyun yapısı sayesinde hâlâ sevilerek oynanmaya devam ediyor.

12 aylık PSN Plus hizmeti, şuanda 180 TL’lik fiyat etiketine sahip. Sunulan ayrıcalıklar ve 60 liralık bir oyunun da bedavaya gelmesi neticesinde, yeni bir abonelik başlatmak için çok iyi bir fırsatla karşı karşıyayız.

Tekrar belirtelim; sözünü ettiğimiz kampanya, daha önce hiç PSN Plus abonesi olmamış kullanıcılara hitap ediyor. Bu sebepten dolayı, “abone oldum, oyun gelmedi hoca!” gibi şikayetlerinizde çözüm olamayacağız.

Son olarak, söz konusu kampanya 4 Mart 2019 tarihinde sona erecek. Kampanya dahilinde satın aldığınız üyelikten sonraki 96 saat içerisinde oyununuz sizlere teslim edilecek. Oyun hesabınızda etkin hale geldiğinde, giriş yaparak oynamaya başlayabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler