Salı, Nisan 30, 2024

Stalkerlar Toplanın: Instagram’da İşinize Yarayacak 2 Yeni Özellik

Paylaş

silkroad gaminggentr

Instagram son bir yıldır platformu daha samimi ve nezih bir hale getirmek için türlü çalışmalar uyguluyor ki bunlardan en çok ses getiren ‘Beğeni Sayılarının Gizlenmesi’ oldu. Instagram son zamanlarda yaptığı güncelleme ile sahtekarlığa ve zorbalığa karşı son getirecek özellikleri platforma entegre etti.

Sizi Rahatsız Edenler Mi Var: Kısıtla

WhatsApp Image 2019 11 03 at 20.52.54 WhatsApp Image 2019 11 03 at 20.52.56

Profilinize dadanıp size saçma sapanlar mesajlar gönderen yada paylaştığınız fotoğrafların altına sizi istismar edici yorumlar paylaşan kişi/kişiler mi var? Eskiden bunlar kurtulmanın yolu ‘Engel’ atmaktı fakat bu sayede eğer sizi takip ediyorsa ve gönderilerinizi beğenmişse engellediğiniz zaman bunlar yok oluyordu. Artık ‘Kısıtla’ özelliği ile kişi sizi takip ediyor ve gönderilerinizi beğeniyor olsa bile artık sana attığı saçma sapan yorumları sen ve atan kişi görecek, çevrimiçi olduğunu veya sana attığı mesajları okusan bile ‘okundu’ bilgisi almayacak.

Profiller hakkında detaylı bilgiler edinin

WhatsApp Image 2019 11 03 at 20.52.55

Bu yeni özellik sayesinde ‘sahte profil’ devri kapanıyor. Doğruluğundan şüphe ettiğiniz profillerin sağ üst köşesindeki menü ikonundan ‘Bu Hesap Hakkında’ seçeneğine ilerlediğiniz zaman; Katıldığı Tarih, Ülke, Aktif Reklamları, Önceden Kullandığı Kullanıcı Adları, Ortak Takipçileriniz gibi bir takım bilgiye erişerek profilin sahte olup olmadığına bakabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler