Salı, Nisan 30, 2024

eFootball PES 2020 Dev Bir Güncelleme Alacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

eFootball PES 2020 uzun süre güncelleme alan oyunlardan. Güncellemeler futbolcuların takım transferleri için de güzel bir artı oluyor. Mini transfer yamalarına alıştık ama bu kez oyuna en büyük güncellemesinin geleceği duyuruldu.

Güncelleme oyuna yeni bir bölüm getirecek. İptal olmayan ama bir sene erteleme alan Euro 2020 turnuvası oyuna dahil edilecek.

eFootball PES 2020 Euro 2020 güncellemesi ücretsiz

Bu tür paketlerin DLC olarak yayınlanmasına alışkınız. Futbol oyunlarında durum biraz farklı. Ücretli satılan ek bir DLC yerine, oyun içerisinde bir paket oluşturuluyor. Euro 2020 paketi böyle bir paket olacak.

eFootball PES 2020 Euro 2020

Tüm PES 2020 sahipleri güncelleme sonrasında Euro 2020 turnuvasına dahil olabilecek. Tam 55 milli takım ile güzel etkinliklere ev sahipliği yapılmasını sağlayacak güncelleme 4 Haziran’da yayınlanıyor.

Tabii Euro 2020 ruhunun yansıtıldığını göreceğiz. Tüm futbolcular, milli takımlar için özelleştirilmiş olan nesneler ve daha birçok obje oyun içerisindeki yerini alacak. Güncelleme içerisinde irili ufaklı daha birçok sürpriz olacağını düşünüyorum. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler