Salı, Nisan 30, 2024

Xiaomi Mi TV Stick, Türkiye’de!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kısa zaman önce tanıtılan Xiaomi Mi TV Stick, hızlı bir şekilde Türkiye’ye girişini yaptı ve satışa sunuldu. 300 TL seviyelerinde bulunabilen bu cihaz, sunduğu özellikler sayesinde oldukça iyi satış rakamlarına ulaşacak gibi.

Bu cihaz her televizyonu Android akıllı televizyona çeviriyor!

Yurt dışında 40 euro civarında satış fiyatına sahip olan Xiaomi Mi TV Stick, Türkiye satış fiyatı ile çok satış yapacak gibi. Google Asistan ve Netflix gibi destekleri bulunan cihaz, Android TV Pie işletim sistemi ile geliyor.

Xiaomi Mi TV Stick

Cihazı televizyonunuza direkt olarak HDMI portu üzerinden bağlıyorsunuz. Kutu içerisinden çıkan kumanda ise gerçekten şık. Kumanda üzerinden Netflix, Google Asistan ve Amazon Prime Video butonlarını kullanarak dilediğiniz uygulamaya giriş yapabiliyorsunuz.

Ürünün çok ufak ve taşınabilir olması sebebiyle oldukça dikkat çekeceği aşikâr. Kutu içerisinden çıkan kumanda her ne kadar şık olsa bile klasik kumandalara alışan kişiler bu kumandayı kullanırken biraz da olsa zorlanabilirler.

Xiaomi Mi TV Stick üzerinde dört çekirdekli bir işlemci ile gelmekte. Mali-450 GPU, 1 GB RAM ve 8 GB’lık bir depolamanın da cihaz üzerinde bulunduğunu belirtmek isterim. Dolby Stereo Sound ve dual-band Wi-Fi desteği de cabası.

Xiaomi Mi TV Stick Picture

Xiaomi Mi TV Stick hakkında düşünceleriniz varsa şayet yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler