Cuma, Nisan 26, 2024

Battlefield 1 Açık Beta Nasıl İndirilir ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun zamandır merakla beklediğimiz Battlefield 1 için açık beta sonunda başlatıldı. Oyunun açık beta versiyonunu indirmek için bir kaç koşulu yerine getirmeniz gerekiyor. 

 

Battlefield 1 Açık Betaya Nasıl Katılıyoruz ?

 

Battlefield 1 için beklenen beta süreci bugün başlatıldı. İlk olarak açık beta anahtarlar kullanıcılara ulaştırıldığı gibi, bu anahtarlar ile oyuna giriş yaparak oynayabiliyorsunuz. Ayrıca önemli bir detaya değinmemizde fayda var: 1.Dünya savaşı konulu oyunda Playstation 4 oyuncuları PSN Plus üyeliği olmayan beta sürecine katılabiliyorlar. Kullanıcıya bir mail geldiği gibi, bu mail içerisinde yer alan keyi girmek gerekiyor.

 

PC kullanıcıları da Origin üzerinden satın alarak beta aşamasına katılabiliyorlar. Oyunu satın aldıktan sonra e-mail adresinize bir key gelecek. Bu keyi oyunu indirip kurduktan sonra girmeniz gereklidir. Daha sonra Battlefield 1 açık beta versiyonunu Origin platformunda “oyunlarım” kısmına eklenecek. Eğer sadece Beta aşamasına katılıp oyunu denemek istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulamanız gereklidir.

 

bf1

 

Battlefield 1 Açık Beta da Bizleri Neler Bekliyor ?

 

Oyunda betaya özel iki farklı mod görüyoruz. Bu iki mod da Battlefield oyuncuları tarafından tanıdık gelebilir ancak 64 kişilik Conquest ve 24 kişilik Rush modu betada aktif olarak oynanabilecek. Tabii ki oyunda bizleri yakından ilgilendiren Osmanlı İmparatorluğu seçeneği de aktif. Dilerseniz seçerek oyuna başlayabileceksiniz.

 

Oyunu Nasıl İndirip Kuruyoruz ? – [Güncellendi]

 

Battlefield 1 Beta sürümü şuanda PC için 7.1 GB boyuta sahip. Burada paylaşmış olduğumuz linke tıklayıp beta sürümünü indirmeye başlayabilirsiniz.

❱ İndirme işlemi bittikten sonra Origin’e geçiş yapın ve oturum açın. Ardından BF1 sayfasına gidin ve oradan da yaklaşık olarak 5-10 MB oyunu indirmeye başlayın. İndirdikten sonra durdurun.

❱ Ardından Bilgisayarım ❱ C ❱ Program Files x86 ❱ Origins Game dosyasının içerisine size vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz dosyayı rardan çıkartıp içine atın. İşlem tamamalandıktan sonra oyuna giriş yapabilirsiniz.

 

Açık Beta’da Hangi Bölümler Var ?

 

Yapılan açıklamaya göre Battlefield 1 beta aşamasında toplamda 5 bölüm bulunuyor. Bu bölümler arasında Sina Çölü, Zırhlı trene karşı savaş, At sırtında hücum, fetih modu ve akın modunda cephe hattı olarak geçiyor. Yurt dışında bizden daha erken oynanmaya başlayan Battlefield 1 beta için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

18 YORUMLAR

    • Merhaba,

      Origins’e girip Battlefield 1’in betasını indireceksiniz 5-10 MB. Sonra durdurup indirdiğiniz dosyaların içine atmanız gereklidir. Ardından açıp oynayabiliyorsunuz.

      • link üzerinden indirmeye uğraşmayın. 5-10 mb indirin dediği yerden indirin direk. ben yaptım hata aldım. boşa uğraştım. Diğer yardımlar için teşekkürler

  1. benim pc windows 10 pro 32 bit ben simdi bunu 64bit yapcam ama format atmak istemiyorum bide dosyalarim ve uygulamalarim silinmesini istemiyorum nasil yapcam

    • Merhaba,

      Tüm dosyalarınızın yedeğini alıp, harici bir harddiske aktarmanız sağlıklı olur. Ardından format atmanız gerekir. Aksi taktirde 32 bitten 64 bite formatsız geçiş yapılamıyor ne yazık ki..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler