Cuma, Nisan 26, 2024

Battlefield 1’de Osmanlı Devleti ve İngiliz Savaşını Kaybettik

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hatırlayacak olursanız Battlefield 1‘de Osmanlı Devleti‘de yer alacak ve savaş sahnelerinde bizler için vazgeçilmez anılara sahne olacaktı. Gamescom 2016 etkinliği başladığında canlı yayın etkinliği düzenleyen EA, 64 oyuncuyu bir araya getirerek Battlefied 1 oynattı. Seçilen taraflar arasında Osmanlı İmparatorluğu ve İngiltere karşı karşıya geldi.

Şike Var Hoca!

Electronic Arts tarafından YouTube’da yapılan canlı yayın ile Battlefield 1‘in tüm detaylarını gördük ve adeta detaya doyduk diyebilirim. Gerçekleştirilen turnuvada EA 32 oyuncuyu Osmanlı İmparatorluğu’na, diğer 32 oyuncuyu da İngiltere tarafına vererek kıyasıya bir savaş başlattı. I. Dünya Savaşı‘ında gerçekten karşımıza düşman olarak İngiltere vardı. EA bu iki safı neden karşı karşıya getirdi bilinmez ama güzel bir karşılaşma oldu diyebiliriz.

battlefield-1-savas-sahnesi
Kurulan takımlarda savaş iki bölümden oluşturuldu. İlk bölümde İngilizler ufak bir fark ile savaşı kazanırken, ikinci bölümde de yine yenildik ve sonuç 2-0 Osmanlı İmparatorluğu aleyhine sonuçlandı. (Şike var burada kardeşim, bilmeyen çöpleri bizim takıma vermişler.) Kıyasıya kapışmaya sahne olan Battlefield 1 Osmanlı vs İngiltere maçını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Not: Videoyu izlemeye 2:35:00‘dan başlamanızı öneriyoruz. Zira diğer videolar farklı oyunlar ve tanıtımlara ait.

21 Ekim tarihinde Battlefield PC, Xbox One ve Playstation 4 platformları için Türkçe Altyazılı olarak satışa çıkartılacak. Oyunun piyasa satış fiyatı henüz belli olmadığı gibi, minimum 289 TL olmasını bekliyoruz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

10 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler