Cuma, Nisan 26, 2024

Bir dahaki hafta Epic Games’te hangi oyun ücretsiz?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games‘in Steam’e rakip olan platformu Epic Games Launcher üzerinden her hafta belli oyunlar hediye olarak kullanıcılara sunuluyor, üstelik bu oyunların kaliteli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu yazımızda haftaya verilecek olan oyunu ve bu hafta bedava verilen oyunları listeledim. İyi okumalar 🙂

Gelecek haftaki ücretsiz oyunumuz: For the King!

For the King‘den kısaca bahsetmek gerekirse; (For the King bize JRPG tarzı saldırı sekanslarını (Pokemon’daki sıra tabanlı saldırıları örnek verebiliriz.) roguelike oyun yapısıyla bütünleştiriyor.

Oyundaki amacınız ise cinayete uğramış kralınızın intikamını bir dizi görevleri gerçekleştirerek almaya çalışmak. Oyundaki karakterleri ve görevleri tek oyunculu bir şekilde ayrı ayrı kontrol edebilirsiniz, fakat oyundaki tüm bu eylemleri yerel (local) ve çevrimiçi (co-op multiplayer) olarak arkadaşlarınızla da gerçekleştirebilirsiniz.

0adc85ceb65af7e397eff18c41026a0e5734c5ca

Oyunu ne zamana kadar alabiliriz?

For the King’i ücretsiz bir şekilde 23 Nisan, Türkiye saati ile saat 18.00‘dan sonra alabilirsiniz, kalıcı olarak kütüphanenizde kalır. Ayrıca şu an ücretsiz olan 2 oyunu da 23 Nisan saat 18.00’a kadar kalıcı olarak alabilirsiniz.

Bu hafta ücretsiz olan oyunlar hangileri?

Bu hafta Epic Games Store‘da Just Cause 4 ve Wheels of Aurelia’ya ücretsiz bir şekilde erişilebilir. Buradaki bağlantıdan Just Cause 4 hakkındaki bilgileri, buradan da sistem gereksinimlerine ulaşabilirsiniz. İyi oyunlar dilerim 🙂

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler