Cuma, Nisan 26, 2024

Epic Games Ücretsiz Oyun Listesi Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games, yıl başı indirimleri kapsamında her gün yeni bir oyunu ücretsiz olarak sunacağını açıklamıştı. Sınırlı bir süre için geçerli olsa da her gün yeni bir oyuna kavuştuğumuz kampanyada, hangi oyunları göreceğimiz ise belli değil.

Resmi olarak belli değil ama bu konuda da sızıntılar geliyor. En son verilecek oyunların listesi denerek bir liste paylaşıldı ve detaylara bakacak olursak bu kez listenin doğru olma ihtimali bir hayli yüksek.

Epic Games Hangi Oyunları Verecek?

Normalde her akşam 19:00 gibi verilen ücretsiz oyunlar için sızan liste, şimdiden birkaç oyunun bilinmesiniz sağladı.

Liste ilk olarak 18 Aralık tarihinde ortaya çıkmış durumda ve süre değerlendirildiği zaman The Long Dark ve Oddworld New n Tasty oyunlarının doğru tahmin edildiğini görüyoruz. İki oyunun ardı ardına bilinmesi diğer oyunların da doğru olma ihtimalini artıyor.

Epic Games

Listeye bakacak olursak Tropico 5, Stranded Deep gibi sevilen oyunları da görmek mümkün. Her gün bu listenin ne kadar doğru olduğunu göreceğiz. Eğer söylendiği gibi liste tamamen doğru ise gelecek ücretsiz oyunlar görselde gözüküyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler