Cuma, Nisan 26, 2024

Forza Horizon 4, Çıkmasına 4 Ay Kala İndirilmeye Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft tarafından geçtiğimiz E3 2018’de tanıtımı gerçekleştirilen yarış oyunu Forza Horizon 4, piyasaya sürülmesine 4 ay olmasına rağmen beklenmedik şekilde indirilmeye sunuldu.

Forza Horizon serisi, Microsoft tarafından üretilen çok ünlü bir yarış oyunu. Şimdiye kadar Microsoft’un kendi oyun konsolu XBOX cihazlar için yayınlanmış olan oyun, bu yıl Forza Horizon 4 adıyla PC kullanıcılarına da sunulacak. Oyun henüz geliştirme aşamasında olduğu için oyunu oynamak mümkün değil, ancak geçtiğimiz gün reddit forumlarında ortaya çıkan bir bilgi ile oyuncular ufak çaplı bir heyecan yaşadılar. 

forza horizon 4 1

Microsoft’un oyun ve uygulama mağazası Microsoft Store üzerinde ön sipariş için açık olan oyun, bazı kullanıcılar tarafından indirilebilir olarak görüntülendi. Çıkışına 4 ay olmasına rağmen oyunu erken deneyimleme düşüncesine kapılan oyuncular, oyunu hızlı bir şekilde indirmeye başladı. Ancak hiç kimse oyunu oynamayı başaramadı.

Forza Horizon 4’ü ön yüklemeyi başarabilen bir reddit kullanıcısının paylaştığı bilgiye göre oyun dosyaları dışarıdan açılmaya, müdahale edilmeye karşı şifreli durumda. Bu yüzden oyun her ne kadar yüklü görünüyor olsa da oyunu oynamak mümkün olmamış. Ancak dosyalardan bazılarını karıştıran kullanıcı oyun hakkında bazı bilgiler ulaşabilmiş. Bilgiler, oyun içerisindeki araçların listesini ve mevsimleri içerisinde bulunduran ekran görüntülerini kapsıyor.

Forza’nın Twitter hesabından da paylaşılan duyuruya göre bu erken indirme işlemi istenmeden gerçekleşti. Tüm oyunun oynanabilir sürümü ise oyun yayınlandıktan sonra indirilebilir hale gelecek. Tam olarak çıkış tarihinin 11 Ekim olduğu Forza Horizon 4, XBOX Serisi ve Windows 10 için kullanılabilir olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler