Perşembe, Nisan 25, 2024

Instagram Hesabı Askıya Aldı! Şimdi Ne Yapacağız?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şu sıralar sosyal medya kullanıcılarının sık sık şikayet ettikleri bir konu var. Birçok forumda ve benzer sosyal medya mecralarında “Instagram hesabı askıya aldı” şeklinde kullanıcı mesajları görüyoruz.

Peki, işin arka planında ne var? Instagram neden hesapları askıya aldı? Gelin detaylara geçelim.

Instagram Hesabı Askıya Aldı! Peki ya Çözüm Var mı?

Sorun gelen son güncellemenin ardından ortaya çıktı. Güncelleme yapan kullanıcılar, ilk olarak uygulamada çökme sorunlarıyla karşı karşıya kaldı.

Özellikle iOS kullanıcıları güncellemenin ardından uygulamadan atma sıkıntıları yaşamaya başladılar. Reels videosu izlerken ya da hikayelere bakarken birden uygulamanın çökmesiyle karşı karşıya kalabiliyordunuz.

Kaçırmayın: EA ve Marvel Ortaklığı Duyuruldu.

Sonrasında ise hesaba girişte yaşanan yavaşlama sorunları ortaya çıktı. Hesabınıza girmek istediğinizde ya da gönderileri yenilemek istediğinizde dakikalarca bekliyordunuz.

Bunun hemen sonrasında ise “Instagram hesabı askıya aldı” sorunu ile karşı karşıya kalındı. Ortada hiçbir neden yokken birçok hesap askıya alındı.

Instagram hesabı askıya aldı

Kullanıcılar birden hesabın askıya alındığı mesajlarını görmeye başladı. Birçok büyük hesap için de takipçi kayıplarının yaşanması dikkat çekti.

Konu hakkında Instagram tarafından da açıklama geldi. Erişim sorunlarının yaşandığı kabul edildi ve bu sorunların çözülmesi noktasında çalışmaların devam ettiği duyuruldu.

Hesapların askıya alınması sorunu için de bir düzenleme gelecektir.

Kullanıcılar Şimdi Ne Yapacak?

Sorun yaşayan hesaplardan biriyseniz, yapacağınız çok fazla bir şey yok. Çünkü sorun doğrudan Instagram’dan kaynaklanıyor. Açıklamada da belirttikleri gibi artık Instagram’ın güncellemelerle bu sorunu çözmesini bekleyeceğiz.

Askıya alınan hesaplar için tam olarak durumun ne olacağı konusunda yeni açıklamaları da beklediğimizi belirtelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler