Cuma, Nisan 26, 2024

Intel A370M Ekran Kartlı ASUS Laptop Modelinin Fiyatı Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Intel Arc A370M harici ekran kartı modelleri için artık beklenen zaman geliyor. Intel’in tanıtım sırasında da yaptığı açıklamalardan yola çıkacak olursak, yavaş yavaş laptop modellerinde yeni seriyi göreceğiz. Zaman yaklaştıkça, yeni bilgisayarlardan sızıntılar da gelmeye başladı.

En son yeni ekran kartını barındıracak olan ASUS modelleri için bir sızıntı geldi. Henüz tanıtımı da yapılmayan modellerin fiyatları listelendi. BestBuy üzerinden listelenen fiyatlar, beklenen seviyelerde diyebiliriz.

Intel Arc A370M ile Gelecek ASUS Laptop Ne Kadar Olacak?

BestBuy üzerinden paylaşılan listeye bakacak olursak yeni ASUS laptop modelinin 1400 dolar seviyesinde olacağını görüyoruz.

Çeşitli yapılandırmalara göre fiyat tabii ki değişebilir ama bu fiyatın, daha önce gündeme gelen Acer Swift X modeline de yakın olduğunu söylemek lazım.

Kaçırmayın: PS Plus Mayıs Oyunları belli oldu

Ayrıca şöyle de bir şey var ki listelenen model 2’si 1’arada serilerinin en popüler modellerinden biri olan Zenbook Flip ailesine ait. Seride 16 GB RAM ve 1 TB SSD’nin de standart olacağı gösterilmiş.

Intel Arc A370M

Şu an bu modelin ne zaman satışa çıkacağı ise bilinmiyor. Bu arada yine aynı kaynak üzerinden Intel Arc A370M ekran kartını bulunduran bir serinin daha listelendiğini de belirtelim.

Bu seride HP markasına ait olarak gözüküyor. HP Spectre ailesine dahil olacak yeni bir model. Ama ASUS ile karşılaştırıldığı zaman fiyatı daha yüksek olacak gibi. Zira listede 1.999 dolar olarak listelenmiş.

Intel Arc A370M

Ülkemizde Intel ekran kartlı laptop modellerini ne zaman göreceğiz bilemiyorum ama buradaki fiyatlardan yola çıkacak olursak, yeni serilerin Türkiye fiyatları çok ucuz olmayacak. Döviz kuru durumu var. Vergi durumu var.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler