Cuma, Nisan 26, 2024

Just Dance 2017 oyununda dünya şampiyonu olduk

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft tarafından geliştirilen Just Dance 2017 oyunu eSpor dallarından yenisi olarak bolca ilgi görüyordu. Düzenlenen dünya turnuvasında ise yeteneklerini sergileyen oyuncular arasından Umutcan Tütüncü birinci olarak dünya şampiyonu oldu.

eSpor kategorisi her geçen gün genişlediği gibi, oyuncular da yeni eSpor oyunlarına özel olarak kendilerini geliştiriyor. Geçtiğimiz sene CS Go’da dünya şampiyonu olduğumuz gibi, bu sene de eSpor kategorilerinde kendimizi kanıtlamaya çok iddialıyız. Bu durumun en son örneğini ise Umutcan Tütüncü göstererek göğsümüzü kabarttı.

16 yaşında olan Umutcan ‘Technoth’ nicki ile turnuvayı kazanan Türk eSpor oyuncusu oldu. Ülkemizde son zamanlarda bu tür örnekleri çokça görür olduk. Zaten hızla gelişen bu camiaya en iyi ayak uydurabilen oyuncular ülkemizden çıkmaya başladı. Bunun örneklerini daha önceden Güney Kore, Japonya ve Çin gibi yerlerde çok rastlardık.

 

umutcan tutuncu just dance sampiyonu
Just Dance 2017 nasıl bir oyun ?

Oyun isminden de anlaşılacağı üzere dans edilerek gerçekleştirilen bir faaliyet diyebilirim. Bu alanda dünya şampiyonu olmuş olmamız bazı arkadaşlara garip gelebilir. Ancak turnuva tüm dünya ülkeleri arasında gerçekleştirildiği için ismimizin ve bayrağımızın orada dalgalanması büyük gurur. Her neyse oyuna tekrar dönecek olursak Just Dance 2017‘de bir şarkıyı seçip aşağıda gelen hareketleri ekranda tutturarak puan topluyorsunuz. Ne kadar çok hareketi kaçırmadan yaparsanız o kadar liderlik tablosunda yükseliyorusunuz.

Oyun içerisinde popüler şarkılardan tutun, tekno şarkılara kadar pek çok kategori bulunuyor. Umutcan ise turnuvanın finalinde Brezilyalı Pamela ike ile karşı karşıya geldi. Don’t Stop Me Now şarkısında mükemmel bir kabiliyet sergileyen Umut, Scream & Shout ile dünya şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.

 

just dance 2017
Umut’u biz de PC Hocası olarak tebrik ediyoruz. Türk bayrağımızı da eSpor camiasında bir kez daha dalgalandırmış olmak, en heyecan dolu anlardan birisi olsa gerek. Nice şampiyonluklara diyelim ve yazımızı burada sonlandıralım.

 

umutcan just dance 2017

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler