Salı, Ekim 22, 2024

Need for Speed Unbound için Yeni Video Geldi

Need for Speed Unbound duyurulduktan sonra, oyun için en çok merak edilen kısım yeni grafik yapısı olmuştu.

Yayınlanan ilk videoda, daha önce hiçbir NFS oyununda görmediğimiz grafiti efektlerinin kullanıldığını görmüştük. Ara sahnelerde ve lastik dumanları gibi efekt kısımlarında bu şekilde bir grafik yapısı dikkat çekmişti.

Fakat bu grafik yapısı tartışmalara neden oldu. Kimi kullanıcılar çizgi roman tarzı görsel efektleri beğendi, kimi kullanıcılar ise oyunun yapısını bozduğunu düşündü.

Need for Speed Unbound için Yeni Video Tartışmalara Son Verdi

Yayınlanan yeni oyun içi videosu ise bu konuda tartışmalara son veriyor. Öyle ki yayınlanan videoda gördüğümüz grafiti tarzı bu görsellerin özelleştirilebilir olacağı.

Yani kullanıcılar araçlarını nasıl modifiye ediyorsa, kullanılan bu efektler için de aynı şekilde özelleştirmeler yapılacak. Kısacası grafiti tarzı görsel yapı için de kontrol kullanıcılara bırakılmış olacak.

BENZER:  Beklentiler Değişti, PS5 Satışları Düşüyor..

YouTube video

Bir değişiklik sunulması adına kullanılan yeni yapının başarılı olduğunu düşünenlerdenim. Oyuna renk getirdiği ve oyunu daha dikkat çekici kıldığı kesin. Ama tabii ki bu efektlerin ve efektlerin özelleştirmelerinin kullanıcı kontrolünde olması daha da iyi bir tercih.

Kaçırmayın: Oyunun Fiyat Listesine Buradan Bakabilirsiniz. 

Artık oyun çıktığı zaman, yeni görsel yapıyı da değerlendiririz. Bu arada oyunun 2 Aralık 2022 tarihinde çıkış yapacağını ve şu an için ön siparişlerinin başladığını da ekleyelim. Fiyatlar için yukarı bir de link ekliyor olacağım.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler