Cumartesi, Nisan 27, 2024

Neflix Türkiye Abonelikleri Zamlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çevrimiçi film ve dizi servisi Netflix, uzun zamandır değiştirmediği Türkiye abonelik fiyatlarına zam yaptı. 

İçerdiği orijinal film ve dizilerle çevrimiçi yayıncılık sektörünün bir numarası olan Netflix, geçtiğimiz aylarda ABD abonelikleri için zam gerçekleştirmişti. Konu ile ilgili ülkemiz tarafında bir gelişme o dönemde yaşanmadıysa da, bugün itibari ile ülkemiz için de zam uygulamasına gidildi.

En Az %25 Zam Geliyor

Yeni zamlarla birlikte Netflix’in SD kaliteli tek kişilik abonelik fiyatı aylık 19.99 TL oldu. İki kişinin kullanabildiği standart HD paketin fiyatı 33.99 TL olurken, dört kişilik 4K destekli fiyat 49.99 TL olarak değişti.

Yeni zamlarla birlikte ufak çaplı bir tepki alan Netflix, 

Üyelerimizin Netflix’e verdiği değeri daha iyi anlamak için dönem dönem farklı fiyat politikaları test ediyoruz. Ayrıca testlerde görülen fiyatları hiçbir zaman uygulamaya koymayabiliriz. Amacımız, Netflix üyelik ücreti politikasının doğruluğundan emin olmak.

şeklinde açıklama yaptı.

netflix türkiye abonelikleri zamlanıyor 2

Öte yandan hizmet, yapay zeka desteği ile birlikte şifre paylaşımlarını da engellemeye çalışacak. Yeni geliştirilen yapay zeka yazılımı ile kullanıcıların davranışları, giriş çıkış analizleri ve diğer bilgiler öğrenilecek ve kural ihlali durumunda gerekli işlem yapılacak.

Muhtemelen tek hesapla farklı kullanıcıların uygulamayı kullanması durumu, bu sistemle ortadan kalkabilir. Konu ile ilgili görüşleriniz neler?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler