Cuma, Nisan 26, 2024

Pokemon GO’ya Gelecek Güncelleme İle Pokemon Takası Yapılacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pokemon Go çok yakında Türkiye’de indirilebilir hale gelecek. Ancak oyun henüz Türkiye’de çıkmasa da çoktan millet olarak oyunu bağrımıza bastık. Pokemon Go‘nun yapımcısı olan The Pokémon Company, yeni göndereceği güncelleme ile artık oyuncular birbiri ile Pokemon takası yapabilecekler.

Pokemon Takası Nasıl Yapılacak ?

Bölge kısıtlamalı olarak yayınlanan Pokemon Go yurtdışında da epey bir ilgi görmüş ve dünya çapında resmi olarak yayınlanmasa bile, yakaladığı başarı ile mobil oyunların zirvesine oturmuştu. Geri dönüşlerden memnun olan Niantic INC, oyuna çok yakında göndereceği güncelleme ile birlikte oyuncular arası Pokemon takası mümkün olacak.

Niantic’in CEO’su olan John Henke ile yapılan bir röportaj sırasında gelecek planlar açıklandı. Henke, oyunculara unutulmaz Pokemon oyunlarının sunmuş olduğu eğlenceye takas özelliğinin de geleceğini doğruladı. Böylelikle Pokemon Go oyuncuları artık arkadaşları ile alışveriş yaparak istedikleri Pokemonlara ulaşabilecekler.

Biliyorsunuz, bazı pokemonlar bazı bölgelerde özel olarak çıkıyor. Hal böyle olunca o bölgelerde yaşayan Pokemon Go oyuncuları, sürekli aynı pokemonları yakalamaktan bıkmış olabilir. Siz de o pokemonu aradığınız için takas yaparak “alan memnun, satan memnun” mantığında hareket edebilirsiniz. Oyun uluslararası olarak tüm dünyada resmileştikten sonra pek çok yenilik de oyuna eklenmeye devam edecek.

pokemon-go-takas
“GPS Hack ve Pokemon Satışları Hakkında”

Oyunda kullanılan GPS hack ile ilgili pek çok video ve dosya yayınlanmaya devam ediyor. Ancak Niantic Inc bu tip hile kullanan oyuncuları oyundan kalıcı olarak banlayacaklarını duyurdu. O yüzden emek verip zaman harcadığınız hesabınıza yazık etmeden bu tip uygulamalardan uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.

İlerleyen zamanlarda Pokemonlar oyuncular arası pazarda gerçek para ile satılabiliyor olacak. O yüzden Pokemon Go‘ya yatırımlar devam ediyor. Eğer Pokemon Go’nun oynanışı hakkında bilginiz yoksa burada yayınladığımız rehbere göz atabilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

6 YORUMLAR

    • Merhaba,

      Bu değerler pokemonların büyüklüklerini ifade etmektedir. Bir pokemon ne kadar büyük olursa, ne kadar ağır olursa, ne kadar CP’ye sahip olursa o kadar iyi olmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler