Perşembe, Mayıs 2, 2024

Popüler Yarış Oyunu The Crew Bedava Oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft çok yakında 30.yılı için büyük etkinlikler ve ücretsiz oyunlar ile karşımızda olacak. uPlay üzerinden ücretsiz olarak yayınlayacağı oyunlar da yavaş yavaş belli olurken, The Crew adlı popüler yarış oyunu Eylül ayı içerisinde ücretsiz olarak indirilebilecek.

Ubisoft 30.Yıl Özel Geliyor

The Crew isimli yarış oyunu ücretsiz olarak dağıtılacak ancak tek bu oyun ile Ubisoft sınır kalmayacak. Şimdiye kadar Splinter Cell, Rayman Origins ve Prince of Persia: The Sands of Time gibi popüler oyunları ücretsiz verirken, 14 Eylül tarihinden itibaren yeni oyunlar uPlay kütüphanesinde oyun severleri bekleyecek.

Her ne kadar piyasada bir NFS serisi kadar tutmasa da iyi bir kitle yakalamayı başaran The Crew, şuanda Steam üzerinde 69,99 TL‘ye satılıyor. Ubisoft bu oyunu ücretsiz yaptığında, Steam üzerinde bir süre gizlenebilir veya indirime girebilir.

the-crew-steam
Ubisoft ekibi 14 Eylül tarihinde diğer ücretsiz oyunları da oyun severlere duyuracak. Eğer The Crew oyununu daha önceden incelemediyseniz, aşağıdaki oynanış videosuna göz atabilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

10 YORUMLAR

  1. Hocam lütfen cevap ayın 14 ünde başlıyo ya bedava indirme ben şimdi tıkladım kütüphaneme ekledi ve indirmeye başladı normalde ayın 14 ünde başlaması lazım deyilmi şu anda ben iptalmi ediyim yoksa sorun olmaz indirmeye devammı etsin ?

  2. Steam neden hala kalleşlik peşinde ya abi bu kadar çıkarcı olunmaz yau bi dünya markasından o haraketi beklemem gerçekten . Hakaret hak eden bi haraket olur oyunun gizlenmesi .

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler