Cumartesi, Mayıs 4, 2024

Redmi 9T için Yeni MIUI Sürümü Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, ana amiral gemisi modellerinin sonrasında Redmi modelleri için güncellemelerine başladı. Üst seviye telefonlar bir yana orta segment modeller için de güncellemeler sunuluyor. Bu noktada güncelleme alacağı söylenen bir modelde Redmi 9T akıllı telefonu olacak.

Xiaomiui tarafından paylaşılan yeni bilgilere göre orta segment için popüler akıllı telefon yakın zamanda MIUI 14 güncellemesini alacak.

Redmi 9T için MIUI 14 Yolda Gözüküyor

Yeni güncellemenin yine Android 12 tabanında bir güncelleme olmasını bekliyoruz. Xiaomiui tarafından verilen bilgilere göre güncelleme Android sürümünü değiştirmeyecek ama yine MIUI 14 arayüzünü kullanmış olacağız.

Güncelleme sonrasında akıllı telefonun sürüm numarası da V14.0.1.0.SJQCNXM olarak değişecek. Güncellemenin ne zaman kullanıcılara ulaşacağı konusunda da bazı bilgiler var. Yine aynı kaynağın bilgilerine göre güncelleme ay ortalarına doğru dağıtıma çıkacak. Hangi bölgedeki cihazlar daha öncelikli olacak ya da güncellemenin tamamlanması ne kadar sürecek belli değil.

Redmi 9T için MIUI 14

Fakat şunu biliyoruz ki verilen bilgiler doğruysa, çok yakında Redmi 9T için MIUI 14 sürümüyle tanışacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

10 YORUMLAR

  1. berbat ötesi bir telefon jiroskop sorunu olsun bitmek bilmeyen kronik sorunlar olsun berbat ağır yazılımı olsun leş gibi bir telefon MIUI 14 de beklemenize gerek yok eu rom atın kullanın zaten ana menüde bile kasacak.. gelirse tavsiyem yüklemeyin custom rom kullanın bu orta segment bir telefon MIUI 14 ise ağır bir sistem

  2. Bu kadar kötü bu kadar leş bir telefona 14 gelirse telefon telefon olmaktan çıkar zaten. MIUI 12.5 alması bile hataydı zaten. Bu telefona para vererek paranızı çöpe atmayın. Bu lanet makineden uzak durun!!!!!

  3. miui 12.5 den sonra tüm guncellemeler berbat . Kuzenimde MIUI 13 sürümü rezalet. Bende 12.5 çok iyi yani kısacası guncellemeyin. Telefon çok kasiyor

  4. GERÇEKTEN SÖYLENDİĞİ KADAR VAR MI?
    BU KADAR LEŞ Mİ
    DESENİZE BOK ÇUKURUNA DÜŞTÜK O ZAMAN!!!
    12 KULLANDIM GAYET İYİ İDİ
    13 GELDİ RESMEN BİR FİYASKO!!!;

  5. 13 MIUI resmi 9t var bende telefon herhangi bir uygulamaya girdiğimde uygulumada ekranında donuyor bunu çok slk yapıyor. formatladim. tekrar yeni güncellemeler yaptim. yine aynı uygulama girişinde donuyor..neden yapar bunu.. onun dışında normal çalışıyor herşey. ama uygulamaya girdiğimde beyaz ekran olarak donuyor. uygulamayı sonlandırıyorum biraz zaman geçtikten sonra tekrar uygulamaya girdiğimde açılıyor… ne yapmam lazım. MIUI 14 geldiğinde guncelle yapsam sorun çözülür mü veya MIUI 12.5 böyle bir sorun varmı.. yada yaşayan varm…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler