Cuma, Nisan 26, 2024

Ubisoft Assassin’s Creed 3’ü bedava dağıtıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft gerçekleştirmiş olduğu 30.yıl dönümüne özel oyun dağıtmaya devam ediyor. Bu sefer efsane serilerden birisi olan Assassin Creed 3 oyununu ücretsiz vereceğini duyurdu. 7 Aralık tarihinde başlayacak olan etkinliği kaçırmayın.

“Steam’da 46 TL”

İlk çıkış tarihi 22 Kasım 2012 olan Assassin’s Creed 3, Steam üzerinde “Çoğunlukla Olumlu” sonucunu göğüslerken, oldukça tatmin edici satış rakamlarına ulaşmıştı. 18.Yüzyıl Amerikan Devrimi’ni konu alan oyunda Altaïr ve Ezio karakterlerinin aksine Connor Kenway, kişisel intikam uğruna değil adalet ve özgürlük için ter döküyor.

Bizleri yeniden, 7 Aralık 2016 tarihinde, 18.Yüzyıl Kuzey Amerika’sına döndürmeyi hedefleyen Ubisoft, yolculuğumuzun biletlerini de ücretsiz dağıtıyor. Steam fiyatı 45,99 TL olan oyun, 7 Aralık’ta Uplay üzerinden ücretsiz temin edilebilir olacak.

assassins-creed-3-ubisoft-ucretsiz
Oyunun sistem gereksinimleri

❱ İşlemci: 2.66 GHz Intel® Core™2 Quad Q9400 ya da 3.00 GHz AMD Phenom™ II X4 940

❱ RAM: 4 GB

❱ Ekran Kartı: 1024 MB DirectX® 10—Shader Model 5.0 ile uyumlu ya da yüksek

❱ DirectX Sürümü: 10

❱ Disk Alanı: 17 GB

assassins-creed-3-ubisoft-ucretsiz-003
Oyunu nasıl indiriyoruz ?

Club.ubisoft adresine girip, mevcut hesabınız var ise oturum açmanız, yok ise hesap oluşturmanız daha sonra ise Uplay uygulamasını bilgisayarınıza indirip kurmanız gerekiyor.
Kurulum işlemini tamamladığınız Uplay PC Uygulamanızdan, 7 Aralık günü Assassin’s Creed 3’ü ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceksiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

6 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler