Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Xiaomi, Mi Sports Bluetooth Earphones Basic Adını Verdiği Yeni Kulaklığını Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin, Pekin merkezli önemli akıllı telefonu üreticisi konumunda bulunan Xiaomi, yeni kulaklık modelini Hindistan’da düzenlemiş olduğu lansman ile beraber tanıttı.

Kulaklığın Bazı Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Xiaomi’nin kısa bir süre önce Hindistan’da bir lansman gerçekleştirdi ve Redmi Note 7 Pro modelini duyurdu. Bu lansman sırasında şirket, Mi Sports Bluetooth Earphones Basic adını verdiği bir kulaklığınıda tanıttı.

Gündelik kullanım ve spor amaçlı kullanım için oldukça ideal olan Mi Sports, IPX4 serfitikası sayesinde suya ve toza karşı oldukça dayanıklı. 19 gram bir ağırlığa sahip kulaklık Google Asistan ile entegre bir şekilde çalıyor ve Bluetooth v4.1 bağlantısıyla, 10 metre kadar bir kullanım mesafesini sunuyor.

Başlıksız 3 1

MicroUSB üzerinden 2 saatte şarj olan kulaklığa 120mAh kapasiteli bir pil eşlik ediyor ve bu sayede 9 saate kadar kullanım imkanı sağlanıyor. Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olan Mi Sports Basic, 20 Mart itibariyle piyasaya sürülecek ve şirket tarafından 21 dolar gibi bir fiyat etiketi belirlenmiş.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler