Salı, Nisan 30, 2024

FIFA 22 için Kaçırılmayacak Bir İndirim Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

FIFA 22, futbol oyunu tutkunları için son kalelerden biri gibi gözükebilir. Öyle ki PES serisi isim değiştirdi ve ücretsiz bir online oyun olarak yoluna devam ediyor. Ama yeni adıyla PES serisinin son oyununun yılın en kötülerinden biri seçildiğini gördük. Haliyle FIFA serisinin son oyunu için rakipler azalmış oldu.

Oyuncuları daha fazla kendisine çekeceğini düşündüğümüz yapım için şu sıralar güzel bir haber daha var. Steam kış indirimlerine dahil edilen oyun, gerçekten önemli bir indirimle satışa sunuluyor.

FIFA 22, %60 Oranında İndirim Aldı

Steam tarafından yapılan güncelleme sonrasında oyunun %60 oranında bir indirim aldığını gördük.

Kaçırmayın: PS Plus Ocak 2022 Oyunları

420 TL civarlarında olan satış fiyatı 168 TL gibi bir fiyata kadar indi. %60 indirimle beraber bir önceki oyuna göre fiyat konusunda daha uygun aralığın sunulduğunu da belirtelim. Yani önceki oyundan daha ucuza yeni oyunu almanız mümkün oldu.

Futbol oyunlarına tutkun olan ve henüz FIFA’nın son oyununu almamış olan takipçilerimiz için bu güzel bir gelişme diye düşünüyorum. Ama bir yandan da hatırlatma yapmak isterim.

FIFA 22

İndirimler sadece FIFA serisine özel değil. Ayrıca uzun sürecek indirimler de değil. 5 Ocak itibariyle kış indirimleri son bulacak ve indirimlerin son bulmasıyla beraber oyun yeniden eski fiyatına dönüş yapacak.

Bu da EA Games’in Steam ile anlaşmasının güzel bir avantajı olmuş oldu. Benzer kampanyaları görmeye devam ederiz gibi duruyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler