Salı, Nisan 30, 2024

Snapdragon Pro Series Mobil Espor Turnuvası Başlıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çip üreticilerinden Qualcomm ve ESL Gaming, Snapdragon Pro Series’i başlatmak için ortaklık kurduklarını duyurdular. 2 milyon dolarlık ödül havuzuna sahip seri, önümüzdeki ay dünyanın çeşitli bölgelerinden rekabet edebileceğiniz çeşitli mobil oyunlarla başlıyor olacak.

Pro Series’in üç seviyesi bulunuyor; Açık, Meydan Okuma ve Ustalar. Snapdragon Mobile Open’a 16 yaşında ve 16 yaşından büyük herkes katılım gösterebilir. Katılmak için SnapdragonProSeries.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Open Series’te ki ilk turnuva 12 Nisan’da başlayacak.

Turnuvada hangi oyunlar var?

snapdragon pro series mobil turnuva
Snapdragon Pro Series Mobil Espor Turnuvası Başlıyor! 3

Her bir maçı kazanan oyuncular, Haziran ayında Snapdragon Mobil Yarışması turuna ilerleyecek ve kazananlar Mart 2023 tarihinde Snapdragon Mobil Ustaları’na gidecek. Qualcomm ve ESL, yarışma finallerini tüm oyuncuların önünde düzenlemeyi planlıyor fakat Twitch ve YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

qualcomm esl gaming
Snapdragon Pro Series Mobil Espor Turnuvası Başlıyor! 4

ESL Gaming Mobil Genel Müdürü Kevin Rosenblatt, konu hakkında “Snapdragon Pro Serisi, birden fazla bölgede, her seviyedeki oyunculara şampiyon olma ve 2 milyon dolardan fazla para ödülü için rekabet etme şansı veriyor” dedi.

Qualcomm ve ESL, bir sonraki Snapdragon Pro Serisinin oyunlarını açıkladı. İşte bunlar: Brawl Stars, Clash of Clans, Free Frie, League of Legends: Wild Rift, PUBG Mobile, Clash Royale, Asphalt 9: Legends ve Legends of Runeterra.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler