Salı, Nisan 30, 2024

Apple, Performansı Artırmak için Mac’lere ‘Pro Modu’ Getirecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sevgili Apple; denge, sürekli performans, inşa, basitlik, gürültü ve fiyat arasında o tatlı noktayı bulmaya çalışıyor. Ama bazen sadece ham güç istiyorsun ve Apple dinliyor gibi görünüyor.

9to5Mac tarafından elde edilen bilgiye göre Apple, fan hızlarını ve enerji tasarruflu önlemleri sınırlandırmak için bir “Pro Modu” üzerinde çalışma sergilediğini gösteriyor. MacOS Catalina 10.15.3 beta kodunda görüldüğü gibi kod içerisindeki metin bize şunu söylüyor.

“Uygulamalar daha hızlı çalışabilir, ancak pil ömrü azalabilir ve fan gürültüsü artabilir.”

macOS Pro Mode
Apple, Performansı Artırmak için Mac'lere 'Pro Modu' Getirecek 2

Birkaç yorumcu Mac Pro’nun şaşırtıcı derecede sessiz bir makine olduğunu kaydetti, bu yüzden bazı kullanıcıların performansta geçici bir artış için bazı ekstra gürültü ve güç çekiciliğine dikkat etmeyeceğinden eminim.

Pro Mode’un birisi kıyaslama yapabilene kadar anlamlı bir destek sağlayıp sağlayamayacağını bilmiyoruz, ancak Apple’ın Pro kullanıcılarına yeniden vurgulamaya devam ettiğini görmek güzel. Özelliğin ne zaman hayata geçeceğine dair hiçbir bilgi mevcut değil, ancak Catalina 10.15.3’ün son sürümünde görünüyorsa konu hakkında gelişmeleri yayınlayacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler