Salı, Nisan 30, 2024

Rogue One: A Star Wars Story İlk Frangmanı Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Disney tarafından geliştirmeleri ve spin-off projesi olarak devam eden Star Wars filminin yeni frangmanı izleyiciler ile buluştu. Yeni film Rogue One: A Star Wars Story olarak isimlendirildiği gibi, yine bizleri bol heyecan ve aksiyon bekliyor.

Filmin yönetmenliğini Gareth Edwars üstlendiği gibi, başrollerinde Felicit Jones, Mads Mikkelsen ve Alan Tudky gibi profesyonel isimler yer alıyor. Filmin vizyona giriş tarihi ise 16 Aralık 2016 olarak belirlenmiş.

YENİ FİLMDE BİZLERİ NELER BEKLİYOR ?

Star Wars’ın yeni filmi Rogue One: A Star Wars Story serisinde R2-D2’nin Prenses Leia emri ile taşımış olduğu Ölüm Yıldızı planlarını ele geçirmek üzere bir dizi kötülüklerin peşine girişiliyor. Nostaljik ve bir o kadar da hareketli geçen filmde, Ölüm Yıldızı yine ön planda.

Rogue One A Star Wars Story trailer
Filmin yönetmeni 2014 yılında yönetmiş olduğu Godzilla‘da büyük başarılara imza atarken, toplamda 2 milyar dolar hasılat elde edilmişti. Bakalım yeni filmde başarılı yönetmen dünya genelinde ne kadar hasılat elde edecek biz de merak ediyoruz. (Bize ne oluyorsa..)

 

 

Film için yayınlanan yeni frangmanı yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz. Ayrıca filmin yapımcıları, oyuncuları, çıkış tarihi ve diğer detayları için sizleri aşağıdaki eşleştirme tablomuza alalım.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler