Salı, Nisan 30, 2024

Microsoft, Apple Ekosisteminden En Sevilen Özelliği Kopyalıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft’un Telefonunuz uygulaması yakında cihazlar arası Kopyala ve Yapıştır özelliğini destekleyebilir. Evet o beklenen ve imrenilen özellik gelebilir

Microsoft’un Telefonunuz uygulaması hızla favori uygulamalarımızdan biri haline geliyor ve daha da iyi hale geliyor. Bilgisayarınızı ve telefonunuzu daha yakına getiren uygulama, çok kullanışlı yeni bir özellik elde etmek için ayarlanmış gibi görünüyor. Uygulamanın en son Insider sürümü, ‘SharedContentPhotos,’ ‘ContentTransferCopyPaste’ ve ‘ContentTransferDragDrop’ da dahil olmak üzere yeni bir Content Transfer uygulamasına referanslar içeriyor.

Özelliği bir saldırı kullanarak etkinleştirmeye çalıştığınızda, henüz çalışmıyor gibi görünen yeni Cihazlar Arası Kopyala ve Yapıştır seçeneği ortaya çıkıyor.

Your Phone app 1200x681 1
Microsoft, Apple Ekosisteminden En Sevilen Özelliği Kopyalıyor! 3


Microsoft’un Telefonunuz uygulaması hızla favori uygulamalarımızdan biri haline geliyor ve daha da iyi hale geliyor.

PC’nizi ve telefonunuzu daha yakına getiren uygulama, çok kullanışlı yeni bir özellik elde etmek için ayarlanmış gibi görünüyor.

Uygulamanın en son Insider sürümü, ‘SharedContentPhotos,’ ‘ContentTransferCopyPaste’ ve ‘ContentTransferDragDrop’ da dahil olmak üzere yeni bir Content Transfer uygulamasına referanslar içeriyor.

Özelliği bir saldırı kullanarak etkinleştirmeye çalıştığınızda, henüz çalışmıyor gibi görünen yeni Cihazlar Arası Kopyala ve Yapıştır seçeneği ortaya çıkıyor.

Your Phone app

Bu özellik, telefonunuzda bilgisayarınız üzerinde gerçekleştirdiğiniz işlevleri almayı çok daha kolay hale getirmeli veya tam tersine de çevirmeli. Zaten hali hazırda bu özellik Apple ekosisteminde geçerliliğini yıllardır sürdürüyor.

Özelliğin ne zaman geleceği belli değil, umarım çok uzun sürmez. Telefonunuz uygulamasının geçerli sürümü Microsoft Mağazası, Google Play Store ve iOS App Store’da bulunabilir.

Özellik, kararlı sürüme geçtiğinde artık hayat sizin için bir tık olacak; bilgisayarınızda kopyaladığınız bir metin telefonunuzda da kopyalanmış olacak ve büyük ihtimalle Apple’ın AirDrop isimli servisine benzer bir sistem gelecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler