Salı, Nisan 30, 2024

Windows 10’a Yenilikler Bölümü Geliyor: Güncelleştirme ile Gelen Yenilikleri Göreceksiniz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Açık konuşmak gerekirse Windows 10, Microsoft tarihinin en güzel Windows sürümüdür. Gerek güvenlik açısından gerekse tasarım açısından modern bir anlayışa geçmiş durumda. Güvenlik konusunda üçüncü parti bağımlılığını bıraktıran Windows 10’a “Neler Yeni?” bölümü geliyor.

Windows 10 yüklü bilgisayarımız bir güncelleme aldığı zaman nelerin gelip gelmediğini ya kendimiz keşif ederek buluruz ya da internete sürüm numarasını yazarak ararız. Artık şirket yeni yapacağı bir güncelleme ile “Yenilikler” isimli sekmesi ile güncelleme ile nelerin geldiğini anlatacak.

whats new windows 10
Windows 10'a Yenilikler Bölümü Geliyor: Güncelleştirme ile Gelen Yenilikleri Göreceksiniz 3

Microsoft, bugün Windows 10 2004 için yeni bir Windows 10 Insider Preview oluşturdu ve değişiklik günlüğü birçok yeni özellik içeriyordu, ancak liste kapsamlı değildi.

Windows 10 hackerı Albacore, işletim sisteminde yeni bir özellik ortaya çıkardı, şletim sistemindeki yeni özelliklerin reklamını yapacak ayarlarda yeni bir “ Yenilikler ” sayfası.

Öğeler tıklandığında, kullanıcıların geri bildirim göndermesini sağlayan daha ayrıntılı bir açılır pencere oluştururlar.

whats new windows 10 2
Windows 10'a Yenilikler Bölümü Geliyor: Güncelleştirme ile Gelen Yenilikleri Göreceksiniz 4

Özellik şu anda etkin değil, ancak Microsoft kısa süre içerisinde halka açık güncelleme ile yayınlayacak ve “Neler Yeni” sekmesine Güncelleştirme ve Güvenlik bölümünden ulaşabileceksiniz (değişmezse)

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler