Salı, Nisan 30, 2024

Nihayet: WhatsApp Gruplarınızı Sonsuza Dek Susturabileceksiniz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç ay önce WhatsApp‘ın, WhatsApp grup bildirimlerini sonsuza kadar sessize almanıza izin verecek yeni bir özellik üzerinde çalıştığını bildirmiştik. Bu özellik artık WhatsApp beta sürüm 2.20.201.10’da mevcut durumda.

Bu yeni özellikten önce, WhatsApp gruplarını sessize almak için kullanabileceğiniz maksimum süre “1 yıl” idi. Ancak şimdi, şirket “1 yıl” seçeneğini “Her zaman” seçeneği ile değiştirdi ve artık hoşlanmadığınız grupların sesini sustururken “Her Zaman” seçeneğini seçerseniz siz sesi tekrardan açana kadar bu şekilde sessiz kalacak. Ve şimdi bu özellik beta test kullanıcıları için kullanılabilir hale geldiğine göre, çok yakında halka açık hale gelmesini bekleyebiliriz.

Arayüz değişiyor

WhatsApp’ın en son beta sürümü, başka yararlı yeni özellikler de içeriyor. Bu güncellemede fark edeceğiniz önemli bir değişiklik, sesli ve görüntülü arama düğmelerinin artık Doğrulanmış WhatsApp Business hesaplarıyla yapılan sohbetlerde görünmemesi ve iletişim bilgilerinde bulamayacağınızdır. Bu simgelere erişmenin tek yolu sohbet ve kişi listesindeki profil simgesine dokunmaktır. En son WhatsApp beta sürümü, yeniden tasarlanan Depolama Kullanım Kullanıcı Arayüzünü daha fazla kullanıcıya getiriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler