Perşembe, Mayıs 9, 2024

Spotify Yeni Kampanyasını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Online müzik servisleri arasındaki yarış kızıştı. Apple Music atak yaptı ve öne geçmek için yaptığı yatırımlarla gündeme geliyor. Bir yandan şu an için sektörün en büyük konumunda olan Spotify ataklarını da görmüyor değiliz.

Spotify tarafından yapılan son açıklama ise Apple Music ilerleyişine son verecek cinsten. Öyle ki yapılan açıklamaya göre servise biraz daha fazla dikkat çekmek isteyen firma, deneme süresini arttırdı. Premium için sunulan 30 günlük deneme süresinin 90 gün olarak güncellendiği açıklandı.

Spotify Liderlikte Kararlı

Bundan sonraki süreçte, Spotify müzik servisi için Premium paketi denemek isteyen bireysel ve öğrenci paketi dahilindeki kullanıcılar 3 aylık deneme süresine sahip olacak.

Sistem yeni kayıt olacak olan kullanıcıları kapsayacak. 90 günlük deneme süresinin sona ermesinden sonra ise yine 13.99 TL olarak belirlenen Premium paket ücreti ödenerek, pro ayrıcalıklarına devam edilebilecek. Yine öğrenci paketi için de %50 indirim devam ettiğini ekleyelim.

Spotify

Şu an için yeni sisteme dahil edilmeyen tek paket ise aile paketi. 6 kişiye kadar kullanıcıları destekleyecek olan paket için de ilerleyen dönemde deneme süresinin artması bekleniyor. Yeni karar için herhangi bir süre belirtilmediğini de ekleyelim. Yani farklı bir açıklama gelmediği sürece deneme süresi 3 ay.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler