Salı, Nisan 30, 2024

YoShop Orjinal Xiaomi Ürünlerini İndirime Açtı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her geçen gün çin siteleri yaptıkları indirimler ile hem bizim işimize gelen hem de kullanıcıları çekmek için cebimizden epey kâr yaptıran kampanyalar ile karşımıza çıkıyorlar. Biz de elimizden geldiği kadar bu kampanyaları kovalamaya devam ediyoruz. Yine onlardan bir tanesi ile karşınızdayız hocalar. Bugünkü konumuzda ise Gearbest’in alt firması olan YoShop tarafından orjinal Xiaomi ürünleri indirime girmiş durumda.

Hangi Xiaomi Ürünleri İndirimde ?

Şimdi Xiaomi deyince aklınızda akıllı telefon gelebilir. Fakat adamlar Çin’de üretmiş oldukları ürünler ile ürün gamlarını çok geliştirmiş durumdalar. Zaten aşağıda görünce siz de şaşırabilirsiniz. O yüzden eğer ürünlere ihtiyacınız varsa, bu kampanyayı kaçırmayın.

Önemli Not: YoShop dünyanın her yerine ücretsiz kargo seçeneği sunuyor. O yüzden 1 TL’lik ürün bile alsanız epey kârda oluyorsunuz. Ürünler ise ortalama 7 ile 14 gün içerisinde adresinize PTT kargo ile ulaştırılıyor. YoShop’un kim olduğunu biraz daha yakından tanımak isterseniz buraya tıklayarak önceki rehberimize göz atabilirsiniz.

1-) Orjinal Xiaomi Bluetooth 4.0 Hoparlör

Kısa süre için indirimde olan bu hoparlör şuanda YoShop üzerinde 11 dolardan satılıyor. Biraz araştırırsanız bu ürünün normalde 29 dolardan satıldığını görebilirsiniz. O yüzden ihtiyaca göre şekillenen bu kategorilerden ilk hoparlör ile başlamak istedik. Ürünün linkine ise bu rehberin en sonundan ulaşabilirsiniz hocalar.

yoshop orjinal xiaomi bluetooth hoparlor

2-) Orjinal Xiaomi USB Type-C Şarj Kablosu

Bu şarj kablosu ile birlikte USB Type-C olan tüm akıllı telefonları şarj edebiliyorsunuz. Aynı zamanda 1.5 metre kablo uzunluğuna sahip olan bu ürün, şuanda YoShop üzerinde 3.99 dolardan satılıyor. Kampanya bittikten sonraki fiyatı ise 13.99 dolar olarak değişecek hocalar. O yüzden elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

yoshop orjinal xiaomi sarj kablosu

3-) Orjinal Xiaomi Kulak İçi Kulaklık

Listeden seçerek ilerlediğimiz şu zamanlarda bu kulaklığı kaçırmak gerçekten akıl işi değil. Geçen ay 12 dolara indirim kuponu ile aldığım bu kulaklığı ofiste hala kullanıyorum. Bass kalitesi ve ses kalitesi gerçekten iyi. Eğer kulak içi kulaklık seviyorsanız bu ürünü kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Şuanda YoShop üzerindeki fiyatı 5.79 dolardan satılıyor. Kampanya sonrasında ise 17.03 dolara geri çıkacak.

YoShop orjinal xiaomi kulak ici kulaklik

4-) Orjinal Xiaomi Redmi Note 4 Akıllı Telefon

Xiaomi kullananlar bilirler, akıllı telefon konusunda Türkiye’de giderek piyasa yapan firmalardan bir tanesidir. Öte yandan performans ve kullanıcı memnuniyeti konusunda forumları veya grupları araştırırsanız eğer ne kadar iyi olduğunu göreceksiniz.

Şuanda indirimde olan tüm Xiaomi akıllı telefonlarının yanı sıra, içlerinden seçtiğimiz Xiaomi Redmi Note 4 cihazını kaçırmayın diyorum. Fiyatı şuanda 162 dolardan satılıyor. İndirimden sonraki hali ise 494 dolara geri çekilecek. Nereden bakarsanız bakın, %50’yi aşkın bir indirim söz konusu.

YoShop orjinal xiaomi redmi note 4

5-) Orjinal Xiaomi Mi WiFi Router 3

Bir diğer seçtiğimiz ürün ise internet konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız için. Yakışıklı olduğu kadar, performansı ile parmak ısırtan Xiaomi Mi WiFi Router 3 modeli. Şuanda YoShop üzerinde 29.99 dolardan satılan bu ürün, indirim sonrası 75 dolara geri çıkacak.

YoShop orjinal xiaomi wifi router 3

6-) Orjinal Xiaomi Mi 20000mAh Powerbank

Powerbank piyasasında kaliteli – kalitesiz pek çok model bulunuyor. Fiyatı konusunda ucuz olup satın aldıktan sonra telefonları patlayanları zaten biliyoruz. Xiaomi yine bir güzellik yaparak 20.000 mAh değerindeki powerbank modelini 29.99 dolardan satıyorlar. İndirim sonrasında ise 75.35 dolara geri çıkacak.

YoShop orjinal xiaomi 20000 mah powerbank

7-) Orjinal Xiaomi Bluetooth 4.0 WiFi Hoparlör

Yine güzel bir ürün olduğunu söylememde fayda var. Ses kalitesi gerçekten çok iyi ve aynı zamanda WiFi üzerinden bağlantı sağlıyorsunuz. Şarjı ise tam kullanımda 48 saat gidebiliyor. Şuanda YoShop üzerinde 19 dolardan satışa sunulan ürün, indirim sonrasında 42 dolara geri çıkacak.

YoShop orjinal xiaomi bluetooth wifi hoparlor

Diğer İndirimdeki Ürünler Neler ?

Şuanda YoShop üzerinde onlarca orjinal Xiaomi ürünü indirimde hocalar. Ancak biz içlerinden en çok beğendiğimiz 7 ürünü seçtik. O yüzden eğer siz tüm indirimdeki ürünlere göz atmak isterseniz buradaki bağlantıya tıklayarak ürünlere ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz.

Tekrar hatırlatalım: YoShop firması Gearbest‘in yan firması olup, kesinlikle güvenilirdir. Ürünlerin hepsi ‘ücretsiz kargo’ seçeneği ile dünyanın dört bir yanına ulaştırılıyor. 7 ile 14 gün içerisinde ise ürünlerinizi teslim alabiliyorsunuz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

5 YORUMLAR

  1. Hocam bu firmadan alışveriş yapacağım birazdan ama Xiaomi dışında indirimler de var mı ? Varsa kaçırmayalım onlara da bir göz atsak iyiydi.

    • Merhaba,

      Telefonlar gümrüğe takılıyor ne yazık ki. Ancak satıcı ile anlaşma yaparsanız fiyat olarak düşük gösterip, kutu içeriğine de telefon yazmadıkları zaman bazen geçebiliyor. Ama riskli o yüzden telefon tarafı şuanda sıkıntılı.

  2. benim anladığım bu sitede aliexpress tarzında..yani satıcılar var sitede..bunun dışında ayrıca sitenin kendisi de ürün satıyor mu onu da anlamadım,gördüğüm diğer bir şeyde satıcılarla iletişim seçeneği de yok..yada ben göremedim..nasıl olacak bu iş anlamadım..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler