Salı, Nisan 30, 2024

Google Task Mate Nedir? Nasıl Para Kazandıracak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yakın zamanda testlerinin başladığı açıklanan Google Task Mate, gün boyu teknoloji dünyasında gündem oldu.

Yeni uygulamanın bu kadar çok konuşulmasını sağlayan ise para dağıtacak olması. Belki bir ek gelir sağlayacak belki bazı kullanıcılar için yeni imkanların önünü açacak. Peki, Google bunu nasıl sağlayacak? Uygulama nasıl olacak kullanıcılara para kazandıracak? Detaylara geçelim.

Kaçırmayın: Duvar Montaj Sistem Toplama Rehberi #NeOlur26

Google Task Mate nedir?

Beta aşamasında olan uygulama bir görev yap kazan uygulaması. Uygulama üzerinden size bazı görevler verilecek ve bu görevleri tamamlamanız durumda da belli bir seviyede belirlenmiş olan görev ücretini kazanacaksınız.

Görev ücretleri belirlenen sınırları geçtiği zaman da kazandığınız parayı hesabınıza çekebileceksiniz. Henüz beta aşamasında olduğu için kesin olarak bilmiyoruz ama kazandığınız görev ücretini yerel banka hesabınıza çekebileceğiniz söyleniyor.

Google Task Mate

Görev sistemi nasıl işleyecek?

Yeni uygulamada görevler için de iki farklı işleyiş olacak. Birincisi dil çeviri görevleri. Bu sistemde yapmanız gereken size sunulan cümleleri ya da kelimeleri kendi dilinizde çevirmek olacak. Mesela İngilizce bir metin verilecek ve bunu Türkçe olarak çevirmeniz istenecek.

İkinci kısımda ise hareketli görevler olacak. Haritalama sistemi üzerinden çalışacak olan Google Task Mate, belli bölgelerde belli görevleri sunacak. Mesela bir reklam tabelasının çekilmesi ya da bir restoranın fotoğrafının çekilmesi gibi.

Bu görevlerde de daha fazla kazanç sunulacak ama bu görevler çok daha nadir verilen görevler olacak.

Google Task Mate

Kazanç dolar üzerinden mi olacak?

Uygulamanın görev başına vereceği ücretler dolar üzerinden olmayacak. Her bölge için görevlerin yerel para birimi üzerinden ücretlendirileceği söyleniyor. Tabii ki hangi görevin ne kadar ücreti olacağı konusunda bir bilgi yok. Bu bilgiyi elde etmek için uygulamanın yayınlanması gerekiyor.

Google Task Mate

Google Task Mate ne zaman yayınlanacak?

Son sorumuz ve son cevabımız bu olsun. Şimdilik uygulama beta aşamasında. Hindistan’da beta testleri yapılıyor. Yeteri akış sağlanır ve uygulamada sorunsuz bir şekilde çalışacak olursa, planın tüm ülkelerde yayın yapılması olduğu söyleniyor. Kesin tarih olmamakla beraber 2021 tarihini hedef olarak gösterebiliriz.

Yandex Tolaka benzeri bir uygulama olacak olan yeni Google sisteminin ülkemizde ne zaman yayınlanacağını da yine Google söyleyecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler