Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Twitter, Beğenme ve Beğenmeme Düğmelerini Test Ediyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bazı Twitter kullanıcıları, uygulamalarında görünmeye başlayan yeni beğenme ve beğenmeme düğmelerine şaşırdı. Twitter, özelliği bazı kullanıcılarla test ettiklerini duyurdu ve Twitter desteği konu hakkında şunları söyledi:

iOS kullanan bazılarınız, yanıtlarda yukarı veya aşağı oy vermek için farklı seçenekler görebilir. Bir toplantıda alakalı bulduğunuz yanıt türlerini anlamak için bunu test ediyoruz, böylece daha fazlasını göstermenin yolları üzerinde çalışabiliriz.

Bu aşamada dikkate değer olan nokta, eksi oylarınız (aldığınız beğenmemeler) herkese açık değilken, olumlu oylarınız (beğenileriniz) beğeni olarak halka açık olarak gösterilecek.

downvote button 2
Twitter, Beğenme ve Beğenmeme Düğmelerini Test Ediyor! 2

Şirket çoğu kitleler tarafından Facebook’u kopyalamış olarak görülse de, Twitter’ın ana amacı bir tweet söz konusunda insanların o tweetteki fikre katılıp katılmadıklarını farklı semboller ile gösterebilmek. Biliyorsunuz ki Twitter’da yalnızca favorileme özelliği (kalp) var ve bir konu hakkındaki paylaşımda herkes o fikre katılamayabiliyor. Şirket bir konuda herkesin fikrini istediği gibi beyan edebilmesi için yeni özellikler üzerinde çalışmalar yapıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler